Четверг, 28.03.2024, 17:26
Гольмовский поселковый совет




RSS
Главное меню
Праздники
Праздники Украины
ПАРТНЕРЫ

Работа в Донецке: вакансии и резюме Донецка

Сайт объявлений ДНР

Вакансии и резюме Горловки

Календарь
«  Июнь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Форма входа
 
Главная » 2012 » Июнь » 11 » ІНФОРМАЦІЯ про підсумки розгляду звернень громадян, що надійшли до Гольмівської селищної ради міста Горлівки за I квартал 2012 рік.
12:19
ІНФОРМАЦІЯ про підсумки розгляду звернень громадян, що надійшли до Гольмівської селищної ради міста Горлівки за I квартал 2012 рік.

Протягом звітного періоду робота із зверненнями громадян у виконкомі Гольмівської селищної ради спрямована відповідно до Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», відповідних розпоряджень і доручень селищного голови.

Організація роботи із зверненнями громадян займає відповідне місце і знаходиться під особистим контролем селищного голови. Склалась певна система цієї роботи, яка забезпечує контроль за станом розгляду звернень громадян.

У  I кварталі 2012 році виконкомом селищної ради опрацьовано всього 59 звернень, в яких порушено 68 питань. Це на 7 звернень менше у порівнянні з аналогічним періодом 2011 роком (66 звернення). Виконкомом селищної ради постійно проводиться відповідна робота з головами вуличних комітетів, мешканцями селища, депутатами селищної ради щодо роз’яснення основних питань життєдіяльності селища, повноважень та інших матеріалів стосовно роботи із зверненнями громадян.

 Особистий прийом керівництвом селищної ради у I кварталі 2012 року здійснювався відповідно до графіку особистого прийому громадян, затвердженого розпорядженням селищного голови від 12.12.2011 № 101. Прийом проводився у робочих кабінетах та  громадській приймальні. Час особистого прийому неухильно дотримується. У виконкомі селищної ради функціонує «Телефон довіри», громадянам надаються телефонні консультації.

За звітний період на особистому прийомі у керівництва селищної ради побувало 43 громадянина, якими порушено 43 питання житлово - комунального господарства, ремонту житла та інші. З них 3 задоволено, на 40 надані необхідні розяснення. Всього проведено 49 особистих прийоми.

Особистий прийом селищним головою проводиться у робочий день – вівторок. Усього проведено 13 особистих прийомів на яких побувало 14 громадян. Ними порушено 14 питань, з них 1 – вирішено позитивно, на 13 питань надано детальні пояснення.

За 3 місяці поточного року до селищної ради надійшло 16 письмових звернень, що на 3 звернення більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року (I квартал 2011 року – 13 звернень), через інстанції вищого рівня надійшло  10 звернень, що на 1 звернення більше ніж за I квартал 2011 року (9 звернень). З 10 звернень - 2 задоволено, на 6 надані необхідні розяснення, 2 знаходиться в стадії розгляду.

За даними аналізу значна частина звернень мешканців відноситься до питань житлового господарства, соціального захисту населення, комунального господарства, незадовільного опалення у квартирах та інші.

Слід зазначити, що вирішення більшості комунальних питань залежить від фінансування і матеріальної бази відповідних підприємств. Крім цього заборгованість населення по сплаті за комунальні послуги також є однією з причин виконання ремонтних робіт не в повному обсязі.

Особлива увага приділяється зверненням інвалідів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій, учасників війни. За звітний період до селищної ради надійшло 1 звернення від інваліда III групи з приводу допомоги у встановленні газової колонки. Заявниці були надані всі необхідні роз’яснення стосовно наданого питання. 1 звернення надходило від  інваліда  II групи Радянської Армії з  приводу прибирання сміття та території смт. Гольмівський та відновлення роботи радіо. Заявнику були надані всі необхідні роз’яснення стосовно наданого питання.

У I кварталі 2012 року до Гольмівської селищної ради звернулось 246 осіб для отримання довідок з місця реєстрації і про склад родини, про наявність пічного або газового опалення у будинках приватного сектору та довідок іншого плану,  13 осіб звернулось відносно реєстрації народження дітей, 27 заявників з приводу реєстрації смерті, 4 відносно реєстрації шлюбу, виконано 285 нотаріальних дій.

У звітному періоді у селищній раді було проведено 1 «Мобільний офіс», на якому фахівці Управління Пенсійного фонду України у Микитівському районі, Микитівського УПСЗН Горлівської міської ради, Горлівського ВУ ВКГ КП «Компанія «Вода Донбасу» відповідали на питання та надавали допомогу мешканцям селища.

Продовжує діяти система роботи та взаємодії з керівниками підприємств та організацій селища: ТОВ ММЗ "Кераммаш”, КП "Гольмівське”, Гольмівських дільниць РЕМ, КП по ТП "Вуглик”, Горлівського ВУ ВКГ КП «Компанія «Вода Донбасу» та інших. Депутати селищної ради приймають активну участь у розгляді звернень громадян, в обстеженні житлово – побутових умов мешканців селища, надають свої пропозиції на розгляд комісії.

Для відома відвідувачів в приміщенні селищної ради на інформаційних стендах і в громадській приймальні розміщена необхідна інформація про порядок розгляду звернень, Закон України "Про звернення громадян”, нормативно – правові акти, графіки особистого прийому громадян, є зразки заяв, «Порядок про доступ до публічної інформації», затверджений селищною радою від 27.05.2011 № VІ/8-12. 

Всі мешканці селища мають можливість направити лист до міського голови, для чого у селищній раді знаходяться скринька "Лист міському голові”. За цією акцією листів не надходило.

В ході аналізу роботи із зверненнями громадян у виконкомі селищної ради, звернень, розглянутих з порушенням Закону України «Про звернення громадян», немає. Всі звернення розглядаються у визначений законом термін.

 

 

 

 

Селищний голова                                                                                     О.Д. Ходусова

Просмотров: 647 | Добавил: proff_1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Copyright Гольмоский поселковый совет © 2024
Ответы
Добавить сайт в каталог сайтов
Анонсы
05.06.2011 - открытие сайта Гольмовского поселкового совета
Архив записей
Погода
Поиск
.
Сайт создан компанией sit.pp.ua
Хостинг от uCoz