Пятница, 29.03.2024, 16:39
Гольмовский поселковый совет




RSS
Главное меню
Праздники
Праздники Украины
ПАРТНЕРЫ

Работа в Донецке: вакансии и резюме Донецка

Сайт объявлений ДНР

Вакансии и резюме Горловки

Календарь
«  Апрель 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Форма входа
 
Главная » 2014 » Апрель » 3 » ІНФОРМАЦІЯ про підсумки розгляду звернень громадян, що надійшли до Гольмівської селищної ради міста Горлівки за I квартал 2014 рік.
12:35
ІНФОРМАЦІЯ про підсумки розгляду звернень громадян, що надійшли до Гольмівської селищної ради міста Горлівки за I квартал 2014 рік.

Протягом звітного періоду робота із зверненнями громадян у виконкомі Гольмівської селищної ради спрямована відповідно до Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», відповідних розпоряджень і доручень селищного голови.

Організація роботи із зверненнями громадян займає відповідне місце і знаходиться під особистим контролем селищного голови. Склалась певна система цієї роботи, яка забезпечує контроль за станом розгляду звернень громадян.

У I кварталі 2014 року виконкомом селищної ради опрацьовано всього 44 звернень, в яких порушено 51 питання. Це на 59 звернення менше у порівнянні з аналогічним періодом 2013 роком (80 звернень). Виконкомом селищної ради постійно проводиться відповідна робота з головами вуличних комітетів, мешканцями селища, депутатами селищної ради щодо роз’яснення основних питань життєдіяльності селища, повноважень та інших матеріалів стосовно роботи із зверненнями громадян.

Особистий прийом керівництвом селищної ради у I кварталі 2014 року здійснювався відповідно до графіку особистого прийому громадян, затвердженого розпорядженням селищного голови від 27.12.2013 № 88. Прийом проводився у робочих кабінетах та громадській приймальні. Час особистого прийому неухильно дотримується. У виконкомі селищної ради функціонує «Телефон довіри», громадянам надаються телефонні консультації.

За звітний період на особистому прийомі у керівництва селищної ради побувало 29 громадян, якими порушено 29 питань житлово - комунального господарства, ремонту житла та інші. З них 3 задоволено, на 26 надані необхідні роз’яснення. Всього проведено 43 особистих прийоми.

Особистий прийом селищним головою проводиться у робочий день – вівторок. Усього проведено 11 особистих прийомів на яких побувало 11 громадян. Ними порушено 11 питань, з них 1 – вирішено позитивно, на 10 питань надано детальні пояснення.

За 3 місяці поточного року до селищної ради надійшло 15 письмових звернень, що на 25 звернень менше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року (I квартал 2013 року – 40 звернень), через інстанції вищого рівня надійшло 8 звернень, що на 20 звернень більше ніж за I квартал 2013 року (28 звернень). На 8 надані необхідні роз’яснення.

За даними аналізу значна частина звернень мешканців відноситься до питань житлового господарства, соціального захисту населення, комунального господарства, незадовільного опалення у квартирах та інші.

Слід зазначити, що вирішення більшості комунальних питань залежить від фінансування і матеріальної бази відповідних підприємств. Крім цього заборгованість населення по сплаті за комунальні послуги також є однією з причин виконання ремонтних робіт не в повному обсязі.

Особлива увага приділяється зверненням інвалідів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій, учасників війни. За звітний період до селищної ради надійшло 1 звернення від інваліда ІІ гр. ВВВ Матвієнко М.С., який мешкає за адресою: смт. Гольмівський, вул. Фотієва 45, з приводу роботи вуличних комітетів. Виконкомом Гольмівської селищної ради терміново було розглянуто звернення та надана відповідь.

У I кварталі 2014 року до Гольмівської селищної ради звернулось 254 особи для отримання довідок з місця реєстрації і про склад родини, про наявність пічного або газового опалення у будинках приватного сектору та довідок іншого плану, 15 осіб звернулось відносно реєстрації народження дітей, 27 заявників з приводу реєстрації смерті, 11 відносно реєстрації шлюбу, виконано 67 нотаріальних дій та 61 прирівняних до нотаріальних дій.

У звітному періоді у селищній раді було проведено 6 «Мобільний офіс», на якому фахівці Микитівського УПСЗН Горлівської міської ради відповідали на питання та надавали допомогу мешканцям селища.

Продовжує діяти система роботи та взаємодії з керівниками підприємств та організацій селища: ТОВ ММЗ “Кераммаш”, КП “Гольмівське”, Гольмівських дільниць РЕМ, КП по ТП “Вуглик”, Горлівського ВУ ВКГ КП «Компанія «Вода Донбасу» та інших. Депутати селищної ради приймають активну участь у розгляді звернень громадян, в обстеженні житлово – побутових умов мешканців селища, надають свої пропозиції на розгляд комісії.

Для відома відвідувачів в приміщенні селищної ради на інформаційних стендах і в громадській приймальні розміщена необхідна інформація про порядок розгляду звернень, Закон України “Про звернення громадян”, нормативно – правові акти, графіки особистого прийому громадян, є зразки заяв, «Порядок про доступ до публічної інформації», затверджений селищною радою від 27.05.2011 № VІ/8-12.

Всі мешканці селища мають можливість направити лист до міського голови, для чого у селищній раді знаходяться скринька “Лист міському голові”. За цією акцією листів не надходило.

В ході аналізу роботи із зверненнями громадян у виконкомі селищної ради, звернень, розглянутих з порушенням Закону України «Про звернення громадян», немає. Всі звернення розглядаються у визначений законом термін.

 

 

 

 

В.о. селищного голови Т.О. Ільющенко

Просмотров: 853 | Добавил: proff_1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Copyright Гольмоский поселковый совет © 2024
Ответы
Добавить сайт в каталог сайтов
Анонсы
05.06.2011 - открытие сайта Гольмовского поселкового совета
Архив записей
Погода
Поиск
.
Сайт создан компанией sit.pp.ua
Хостинг от uCoz